PŘEDNÁŠEJÍCÍ A TÉMATA

Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc., Vinselekt Michlovský, a.s.
Proměny vinohradnictví a vinařství v čase
 
 
Prof. Ing. Fedor Malík, DrSc.
Autochtónné kvasinky a autochtónni vinári
 
 
Ing. Vít Paulíček, EPS biotechnology, s.r.o.
Spontánní fermentace ve výrobě vína jako řiditelná technologie – první rok
 
Ing. Klára Chvalinová, MENDELU Brno
Použití nasycených mastných kyselin v technologii vína
 
 
Ing. Lucia Gharwalová, VŠCHT Praha
Endofyty izolované z révy vinnej a ich vlastnosti prospešné pre rastlinu
 
 
Ing. Božena Průšová, MENDELU Brno
Mikrooxidace bílých vín
 
Ing. Libuše Vrbová, MENDELU Brno
Vliv macerace rmutu při výrobě rosé vín
V Pastouškách 205
686 04 Kunovice
Telefon: 573 034 223
e-mail: laborator@epsbiotechnology.cz