ANALÝZY VÍN

Současné vyspělé technologie zpracování vína znamenají pečlivé provádění analýz v každém zásadním kroku výroby. Díky nejmodernějším přístrojům dokážeme stanovit základní parametry při výrobě vína od moštů až po hotový produkt. A výsledky? Ještě týž den! Naše laboratoře jsou vám nablízku, sídlíme v Kunovicích.
Stáhněte si náš leták Analýzy vín (pdf, 242 kB)
rolujte kolečkem myši dolů

ANALÝZY MOŠTŮ

vzorek 0,2 litru moštu
340 Kč
celkové cukry, fruktóza, glukóza, celkové kyseliny, kyselina jablečná, pH, hustota, kyselina citronová, cukernatost (stupnice Brix), cukernatost (normaliz. moštoměr), YAN (asimilovatelný dusík)

ANALÝZY ROZKVAŠENÝCH VÍN

vzorek 0,2 litru vína
340 Kč
skutečný obsah alkoholu, celkové cukry, fruktóza, glukóza, celkové kyseliny, kyselina jablečná, kyselina mléčná
rolujte kolečkem myši dolů

ANALÝZY TICHÝCH VÍN

vzorek 0,7 litru vína
340 Kč
skutečný obsah alkoholu, glycerol, celkové cukry, fruktóza, glukóza, sacharóza, celkové kyseliny, kyselina vinná, kyselina jablečná, kyselina octová, kyselina citronová, pH, hustota, bezcukerný extrakt
rolujte kolečkem myši dolů

STANOVENÍ SÍRY

vzorek 0,7 litru vína
100 Kč
volný SO2, celkový SO2

STANOVENÍ BÍLKOVIN

vzorek 0,7 litru vína
100 Kč
test stability bílkovin, určení dávky bentonitu
Pošlete nám zprávu:
jméno
e-mail
text zprávy
OPIŠTE, prosím, kontrolní text v obrázku
Click for new image