ANALÝZY VÍN

Současné vyspělé technologie zpracování vína znamenají pečlivé provádění analýz v každém zásadním kroku výroby. Díky nejmodernějším přístrojům dokážeme stanovit základní parametry při výrobě vína od moštů až po hotový produkt. A výsledky? Ještě týž den! Naše laboratoře jsou vám nablízku, sídlíme v Kunovicích.

ANALÝZY MOŠTŮ

celkové cukry, fruktóza, glukóza, celkové kyseliny, kyselina jablečná, pH, hustota, kyselina citronová, cukernatost (stupnice Brix), cukernatost (normaliz. moštoměr), YAN (asimilovatelný dusík)
vzorek 0,2 litru moštu
340 Kč

ANALÝZY ROZKVAŠENÝCH VÍN

skutečný obsah alkoholu, celkové cukry, fruktóza, glukóza, celkové kyseliny, kyselina jablečná, kyselina mléčná
vzorek 0,2 litru moštu
340 Kč

ANALÝZY TICHÝCH VÍN

skutečný obsah alkoholu, glycerol, celkové cukry, fruktóza, glukóza, sacharóza, celkové kyseliny, kyselina vinná, kyselina jablečná, kyselina octová, kyselina citronová, pH, hustota, bezcukerný extrakt
vzorek 0,7 litru vína
340 Kč

STANOVENÍ SÍRY

volný SO2, celkový SO2
vzorek 0,7 litru vína
100 Kč

STANOVENÍ BÍLKOVIN

test stability bílkovin, určení dávky bentonitu
vzorek 0,7 litru vína
100 Kč
V Pastouškách 205
686 04 Kunovice
Pošlete nám zprávu:
jméno
e-mail
text zprávy
OPIŠTE, prosím, kontrolní text v obrázku
Click for new image